Close Menu
Medewerkers

Henk de Graaf

Henk de Graaf, oprichter en directeur van Centrum Nalatenschappen en Alpha Fundraising Consultancy, is sinds 1991 actief in de fondsenwervende branche. Eerst als vrijwilliger en vanaf 1995 als medewerker bij achtereenvolgend het Zuid-Hollands Landschap, Vogelbescherming Nederland, Astma Fonds en Nederlandse Hartstichting. Hij heeft zowel de fondsenwerving naar bedrijven als particulieren uitgevoerd. Bij de Nederlandse Hartstichting was hij van 2002 tot 2006 hoofd fondsenwerving.

Henk de Graaf is actief als bestuurslid binnen Stichting Onderzoek Fondsenwerving Nederland.

Jeannet Peters

Jeannet Peters is in 2006 afgestudeerd aan de sociale faculteit van de Universiteit van Tilburg. Sinds oktober 2009 is ze werkzaam bij Centrum Nalatenschappen, waar ze zich vol enthousiasme inzet voor de werving van nalatenschappen. Ze is van mening dat mensen met hun nalatenschap een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan een goed doel dat hen aan het hart ligt.

Perry Landman

Perry Landman heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn studie is hij werkzaam geweest als jurist bij Uitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen en bij de Rechtbank ’s-Hertogenbosch. Sinds januari 2012 is hij werkzaam bij Centrum Nalatenschappen. Perry houdt zich bezig met de controle op de afwikkeling van nalatenschappen en executele werkzaamheden voor goede doelen en particulieren. Met respect de laatste wil van de overledene uitvoeren, dat is waar Perry voor staat.

Kim Galiart-Kreté

Kim Galiart-Kreté is in 2010 afgestudeerd aan de academie voor Social Studies aan de Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Sinds april 2012 is zij werkzaam bij Centrum Nalatenschappen. Goede doelen kunnen veel moois betekenen voor mensen, dieren en de natuur dankzij de inkomsten uit nalatenschappen. Kim vindt het een bijzonder gebaar dat mensen met hun nalatenschap een bijdrage leveren aan een betere wereld.

Simone Mercx

Simone Mercx is in januari 2017 begonnen bij Centrum Nalatenschappen. Haar taak is het ondersteunen van goede doelen organisaties bij het opzetten van hun campagnes omtrent nalaten. 'De verschillende wervingsmethodes en diversiteit aan organisaties is wat het werk elke dag weer anders maakt. Ik vind het vooral belangrijk dat de klant tevreden is, want dan ben ik dat ook!'

Remy de Gier

In 2012 is Remy afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen waar hij de Master Nederlands en notarieel recht volgde. Hierna is hij aan de slag gegaan bij een notariskantoor, waarna hij terecht kwam bij een grote coöperatie voor verzekeringen en uitvaartzorg. Sinds 2017 is hij werkzaam bij Centrum Nalatenschappen, waar hij zich bezighoudt met de controle op de afwikkeling van nalatenschappen en executele werkzaamheden voor goede doelen en particulieren. 'In overleg met alle partijen en op een heldere en laagdrempelige wijze de afwikkeling van een nalatenschap tot een goed einde brengen, geeft mij elke keer weer energie'.